Virágminták letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Mintaív-sorozatunk egy-egy kötetében egy adott téma köré csoportosítva sokféle célra felhasználható motívumokat adunk meg, többféle méretben. A minták felhasználhatók üveg-, porcelán- és textilfestéshez, gyertyadíszítéshez, papírhajtogatáshoz vagy tetszőleges felületek díszítésére különféle módszerekkel. A belső borítókon megadjuk a motívumok egy lehetséges kiszínezési módját, amelytől természetesen tetszés szerint el lehet térni. A minták körvonalait indigóval vagy selyem-, ill. pauszpapír segítségével másoljuk át. Ha kartonra másoljuk a mintát, akkor azt sablonként használhatjuk, de közvetlenül a festeni kívánt felületre is másolhatjuk a kiválasztott motívumot. Üvegfestésnél a mintát helyezzük a fólia alá. Ha lehetőségünk van fénymásolni, akkor az adott minta méretét is változtathatjuk tetszés szerint.A Könyv Magyarul!


Letöltések Virágminták ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Virágminták ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Borító:
  KAPCSOS
  Súly:
  50 gr
  ISBN:
  9789639445000
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2086493 / 1056587
  Sorozat:
  Formátum:


  TAGS:
  Online Virágminták ebook, könyvet Virágminták FB2, Download Virágminták PDF , Download Virágminták MOBI, Online Virágminták könyvet, ingyenes letöltések Virágminták IPhone, Online könyvet Virágminták PDF, ingyenes Virágminták DJVU, ingyenes letöltések Virágminták TXT, letöltések Virágminták RTF, Online Virágminták FB2 , e-könyvet Virágminták letöltések TXT, ingyenes Virágminták letöltések könyvet, e-könyvet Virágminták download MOBI, letöltések Virágminták IPad, olvas Virágminták MOBI, olvas Virágminták DOC, ingyenes Virágminták AWZ, Download e-könyvet Virágminták iPad , ingyenes Virágminták DJVU, Download Virágminták e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Virágminták DVD, olvas Virágminták TXT, Book Virágminták letöltések DJVU, Virágminták letöltések könyvet ingyenes, Virágminták letöltések könyvet pdf ingyenes, Virágminták pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Virágminták pdf ingyenes, Virágminták letöltések könyvet epub ingyenes, Virágminták ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply