Vizek hátán, szelek vállán letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A magyar illetve a visegrádi országok legkarizmatikusabb földkerülő, vagy más szempontból színes, érdekes egyéniségű vitorlázóinak története ez a könyv. Nagy személyiségek: Fa Nándor, Gál József, Kopár István, Jankovich István, Méder Áron, Schopper Tibor, Vass Tibor, Vízváry Zoltán, vagy a legendás cseh, lengyel, szlovák világvándorok (alapozók) révén, széles ablak nyílik a tengerekre és az óceánokra, amikor a szerző tanúságra hívja e tengeri farkasokat könyvének oldalaira. A nagy tett ezer apró részletének becserkészése, a szerencse tettre hívásának megidézése közben átéljük és megborzongjuk az olvasmány egy-egy hőse vadul tomboló viharát, vagy épp egy szép naplementét delfinekkel idillizálva, átugrunk más idősíkokba, más történésekre, csak úgy kapkodjuk a fejünk.
A "Vizek hátán, szelek vállán, avagy Mint a madarak" egy hatalmas munka, mondhatni életmű. A szerző nemcsak a hajós szakma és a vizek ismerője, de más és más látószögből láttatva, amikor a költészet vagy a képzőművészet felől közelít a világvándorlás felé, érdekes meglátásokat, áthallásokat fedez fel, s tár elénk. Nem könnyű olvasmány, de ha összeáll bennünk gondolatvilága, vételre hangolódunk, s fogjuk a távolságok és lelki mélységek üzenetét. Megértjük e különleges hajósokat, s talán pár olvasó meghallva a szirének hangját, maga is elcsábul…
Nem véletlenül nemesíti e könyv lapjait az európai hírű vitorlázó, a Svájcba emigrált ´56-os Jankovich István hazai tájainkon kevésbé ismert, tengeri tematikájú rajzvilága, amivel a hazai olvasó látómezejébe hozza a ki és behajózás örömét. Ami olyan jó, ha megtörténhet hétköznapi és ünnepnapi értelemben is, így kapunk, ha magunk rögtön nem is adtunk. Amikor meg eljön annak az ideje, olyanokká válunk, mint a könyv madarai és felszárnyalunk…
(Méder István I. osztályú, korlátlan körzethatárú szkipper)A Könyv Magyarul!


Letöltések Vizek hátán, szelek vállán ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vizek hátán, szelek vállán ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  330
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  462 gr
  ISBN:
  9788096746095
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2706393 / 1169038
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Vizek hátán, szelek vállán ebook, könyvet Vizek hátán, szelek vállán FB2, Download Vizek hátán, szelek vállán PDF , Download Vizek hátán, szelek vállán MOBI, Online Vizek hátán, szelek vállán könyvet, ingyenes letöltések Vizek hátán, szelek vállán IPhone, Online könyvet Vizek hátán, szelek vállán PDF, ingyenes Vizek hátán, szelek vállán DJVU, ingyenes letöltések Vizek hátán, szelek vállán TXT, letöltések Vizek hátán, szelek vállán RTF, Online Vizek hátán, szelek vállán FB2 , e-könyvet Vizek hátán, szelek vállán letöltések TXT, ingyenes Vizek hátán, szelek vállán letöltések könyvet, e-könyvet Vizek hátán, szelek vállán download MOBI, letöltések Vizek hátán, szelek vállán IPad, olvas Vizek hátán, szelek vállán MOBI, olvas Vizek hátán, szelek vállán DOC, ingyenes Vizek hátán, szelek vállán AWZ, Download e-könyvet Vizek hátán, szelek vállán iPad , ingyenes Vizek hátán, szelek vállán DJVU, Download Vizek hátán, szelek vállán e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vizek hátán, szelek vállán DVD, olvas Vizek hátán, szelek vállán TXT, Book Vizek hátán, szelek vállán letöltések DJVU, Vizek hátán, szelek vállán letöltések könyvet ingyenes, Vizek hátán, szelek vállán letöltések könyvet pdf ingyenes, Vizek hátán, szelek vállán pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vizek hátán, szelek vállán pdf ingyenes, Vizek hátán, szelek vállán letöltések könyvet epub ingyenes, Vizek hátán, szelek vállán ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply