Vörös Csepel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Tisztelt Olvasó! Kedves Csepeliek!
2004-ben a csepeli önkormányzat működésének átvilágítására kérte fel Orosz Ferenc, az MSZP alpolgármestere a CC Audit nevű céget. Az átvilágítás súlyos problémákat tárt fel. A legfontosabb megállapítások között volt, hogy Csepelen egy szűk belső kör dönt mindenről, emiatt nehézkesek és átláthatatlanok a döntési folyamatok. Adott volt a lehetőség, hogy a népszerűsége csúcsán álló MSZP változtasson a saját és a kerület sorsán. Elvégre egy baráti cég baráti tanácsai mutattak rá a problémákra, nem mondhatta senki, hogy egy minden kákán csomót kereső ellenzék gáncsoskodik. Mégsem történt semmi. A nyugdíjba készülő régi pártvezetők már nem akartak változtatni a rendszeren, az újakat, az ifjú szocialistákat pedig ez nem érdekelte. Ők Zuschlagot megszégyenítő mohósággal vetették rá magukat mindenre, amiben pénzt láttak. Eközben 2003-ban, titokban, de önkormányzati engedéllyel kétezer tonnánál is több mérgező galvániszapot szállított a Csepel Művek területére egy erre szakosodott cég. A háttérben álló tulajdonosok és befektetők kusza hálójában ugyanazok a nagy emberek" voltak jelen, akik később, a rendőrségi botrányokba és csődeljárásba fulladt Rákóczi Liget lakóparknál ügyeskedtek". Az MSZP részéről egyetlen ember volt, aki eljárást kezdeményezett a galvániszap lerakása ügyében. Ezt az embert Takács Józsefnek hívták. Valamilyen oknál fogva azonban részéről elmaradt a rendőrségi feljelentés. Néhány évvel később ugyanez az ember nem volt hajlandó elnézni, hogy az egyik ifjú szocialista pénzt sikkasszon az iskolában, melynek intézményvezetője volt. Úgy döntött, hogy feljelenti fiatal politikustársát, és 2009. január 7-én reggel ezt személyesen közölte Tóth Mihály polgármesterrel és Orosz Ferenc alpolgármesterrel. Ezután átment az önkormányzattal éppen szemben álló csepeli rendőrkapitányságra. Mire átért a tér túlsó oldalára, és Császár Mihály rendőrkapitány fogadta, Takács József már nem tehette meg a feljelentést.A Könyv Magyarul!


Letöltések Vörös Csepel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vörös Csepel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  16.5 x 23.5 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  96
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  ISBN:
  9789639335844
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2011
  Árukód:


  TAGS:
  Online Vörös Csepel ebook, könyvet Vörös Csepel FB2, Download Vörös Csepel PDF , Download Vörös Csepel MOBI, Online Vörös Csepel könyvet, ingyenes letöltések Vörös Csepel IPhone, Online könyvet Vörös Csepel PDF, ingyenes Vörös Csepel DJVU, ingyenes letöltések Vörös Csepel TXT, letöltések Vörös Csepel RTF, Online Vörös Csepel FB2 , e-könyvet Vörös Csepel letöltések TXT, ingyenes Vörös Csepel letöltések könyvet, e-könyvet Vörös Csepel download MOBI, letöltések Vörös Csepel IPad, olvas Vörös Csepel MOBI, olvas Vörös Csepel DOC, ingyenes Vörös Csepel AWZ, Download e-könyvet Vörös Csepel iPad , ingyenes Vörös Csepel DJVU, Download Vörös Csepel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vörös Csepel DVD, olvas Vörös Csepel TXT, Book Vörös Csepel letöltések DJVU, Vörös Csepel letöltések könyvet ingyenes, Vörös Csepel letöltések könyvet pdf ingyenes, Vörös Csepel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vörös Csepel pdf ingyenes, Vörös Csepel letöltések könyvet epub ingyenes, Vörös Csepel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply