Vörös Nővér letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


GYILKOLÁSRA SZÜLETTEM – AZ ŐS IS ROMBOLÁSRA TEREMTETT

A Kegyes Irgalom Kolostorában fiatal lányokat képeznek gyilkosokká. Némelyik gyermekben kiütközik az ősi vér, ritka képességekkel ruházza fel őket, amelyeket halálos vagy misztikus erejűvé csiszolnak-edzenek. Ám még a kard és az árnyak mesternői sem fogják fel igazán, milyen kincsre bukkantak, amikor Nona Grey a csarnokaikba került.

A vérfoltos ruhájú, kilencéves Nonát a bitófa árnyékából ragadják el. Gyilkossággal vádolják, ám ő valami sokkal rosszabbat követett el. Tíz év szükséges ahhoz, hogy a penge és az ököl használatára kitanítsanak egy vörös nővért, ám Üveg apátnő szárnyai alatt sokkal többet el lehet sajátítani pusztán a halál művészeténél. Osztályában Nona új családra – és új ellenségekre – lel.

Bármily biztonságos és elszigetelt is legyen a kolostor, Nona számára nincs menekvés titka és erőszakos múltja elől, amely ezer szállal kötődik a hanyatló birodalom összes sötétségéhez. Érkezése régi viszályokat hív újra életre, kegyetlen küzdelmeket szít az egyházon belül, és még a császár figyelmét is magára vonja.

Miközben haldoklik a nap, és a jég egyre előbbre nyomul, Nona Greynek úrrá kell lennie belső démonain, hogy azokra szabadíthassa őket, akik az útjába állnak.

A többszörösen díjnyertes Mark Lawrence, a Magyarországon is nagy sikernek örvendő Széthullott Birodalomban játszódó könyvei után, egy vadonatúj világba kalauzolja el olvasóit. A Vörös Nővér sokak szerint az eddigi legjobb regénye, amely magával ragadja a régi és az új rajongókat egyaránt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Vörös Nővér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Vörös Nővér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  544
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  720 gr
  ISBN:
  9789634700104
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708903 / 1170674
  Series:


  TAGS:
  Online Vörös Nővér ebook, könyvet Vörös Nővér FB2, Download Vörös Nővér PDF , Download Vörös Nővér MOBI, Online Vörös Nővér könyvet, ingyenes letöltések Vörös Nővér IPhone, Online könyvet Vörös Nővér PDF, ingyenes Vörös Nővér DJVU, ingyenes letöltések Vörös Nővér TXT, letöltések Vörös Nővér RTF, Online Vörös Nővér FB2 , e-könyvet Vörös Nővér letöltések TXT, ingyenes Vörös Nővér letöltések könyvet, e-könyvet Vörös Nővér download MOBI, letöltések Vörös Nővér IPad, olvas Vörös Nővér MOBI, olvas Vörös Nővér DOC, ingyenes Vörös Nővér AWZ, Download e-könyvet Vörös Nővér iPad , ingyenes Vörös Nővér DJVU, Download Vörös Nővér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Vörös Nővér DVD, olvas Vörös Nővér TXT, Book Vörös Nővér letöltések DJVU, Vörös Nővér letöltések könyvet ingyenes, Vörös Nővér letöltések könyvet pdf ingyenes, Vörös Nővér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Vörös Nővér pdf ingyenes, Vörös Nővér letöltések könyvet epub ingyenes, Vörös Nővér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply