Webergonómia letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Jakob Nielsen a web világának nem egyszerűen egy meghatározó alakja, hanem ahogy a New York Times találóan fogalmazott ő a weblap-használhatósági guru. Ezen a területen ma valószínűleg neki van a legnagyobb tapasztalata a világon.

A használhatósági vizsgálódásának vezéreszméje mindenekelőtt az egyszerűségre való törekvés. A web nem termékkatalógus, nem újság, nem könyv és nem televízió, még csak nem is ezek analógiájára működik. Hanem kattintás alapú interaktív tevékenység, használói élményalkotás, információvadászat és mozgás együttese.

Ez a könyv az elmúlt két évtized jó és rossz webalkalmazási tanulságait összegzi a kiadónál korábban megjelent Web-design című kötete alapján, megújítva a szerző további használhatósági jelentéseinek segítségével.

A webergonómia nem a fejlesztők belső ügye, hanem mindnyájunké, hiszen – frivolan fogalmazva – ma már az olvasó is felhasználó. A kötetet a hazai ergonómia bemutatásával Izsó Lajos nyitja meg, és az editition 2.0 hagyományainak megfelelően két fiatal webergomán, Bőviz László és Rung András kommentjei kísérik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések Webergonómia ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Webergonómia ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  242
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789632795782
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222696 / 1078620
  Series:


  TAGS:
  Online Webergonómia ebook, könyvet Webergonómia FB2, Download Webergonómia PDF , Download Webergonómia MOBI, Online Webergonómia könyvet, ingyenes letöltések Webergonómia IPhone, Online könyvet Webergonómia PDF, ingyenes Webergonómia DJVU, ingyenes letöltések Webergonómia TXT, letöltések Webergonómia RTF, Online Webergonómia FB2 , e-könyvet Webergonómia letöltések TXT, ingyenes Webergonómia letöltések könyvet, e-könyvet Webergonómia download MOBI, letöltések Webergonómia IPad, olvas Webergonómia MOBI, olvas Webergonómia DOC, ingyenes Webergonómia AWZ, Download e-könyvet Webergonómia iPad , ingyenes Webergonómia DJVU, Download Webergonómia e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Webergonómia DVD, olvas Webergonómia TXT, Book Webergonómia letöltések DJVU, Webergonómia letöltések könyvet ingyenes, Webergonómia letöltések könyvet pdf ingyenes, Webergonómia pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Webergonómia pdf ingyenes, Webergonómia letöltések könyvet epub ingyenes, Webergonómia ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply