Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


E könyv segítségével betekintést nyerhetünk az informatikai világ talán leggyorsabban és leglátványosabban terjedő részébe, a dinamikus weblapok világába. A könyv bemutatja, hogy miként lehet olyan oldalakat készíteni, amelyek tartalma az idők során, akár minden másodpercben változhat. Ehhez nyújt alapvető segítséget a MySQL adatbázis-kezelő, valamint a PHP programozási nyelv és e két komponens együttműködésének megismerése. A könyv a Windows és Linux alapú telepítés és a konfígurációs fájlok beállításaival kapcsolatos tudnivalók ismertetését követően részletesen foglalkozik a relációs adatbázisok elméletével, hatékony adatbázisok tervezésével, kialakításával, az SQL programnyelv legfontosabb parancsaival, valamint a MySQL sajátosságaival. Betekintést nyerhetünk a PHP programozás világába, mely során megismerkedünk az alapvető fogalmakkal, eljárásokkal és programozói eszközökkel. Megtanuljuk, hogy tudjuk a MySQL-t és a PHP-t együtt dolgoztatni, mi módon tudunk pillanatok alatt adatokat felvinni egy adatbázisba, hogy tudjuk a lekérdezéseinket megjeleníteni és milyen eszközeink vannak a dinamikus weblapok készítéséhez. A könyvben egy mintaalkalmazás elkészítését is nyomon követhetjük, sok hasznos ötletet szerezve egy jól működő és biztonságos adatbázis-kezelő alkalmazás megírásához. Valamennyi fejezetben sok példát, illusztrációt találhatunk a tananyag könnyebb elsajátításának érdekében. A könyvben található szkriptek megtalálhatóak a CD mellékleten is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  160
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  290 gr
  ISBN:
  9789639425040
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:
  2091262 / 1011259
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel ebook, könyvet Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel FB2, Download Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel PDF , Download Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel MOBI, Online Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel könyvet, ingyenes letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel IPhone, Online könyvet Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel PDF, ingyenes Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel DJVU, ingyenes letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel TXT, letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel RTF, Online Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel FB2 , e-könyvet Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltések TXT, ingyenes Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel download MOBI, letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel IPad, olvas Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel MOBI, olvas Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel DOC, ingyenes Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel AWZ, Download e-könyvet Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel iPad , ingyenes Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel DJVU, Download Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel DVD, olvas Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel TXT, Book Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltések DJVU, Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltések könyvet ingyenes, Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel pdf ingyenes, Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, Webes adatbázis-kezelés MYSQL és PHP használatával – CD melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply