Windows 10 mindenkinek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Windows 10 egy újabb mérföldkő a számítógép-kezelés tekintetében. Rengeteg változás történt a rendszerben, számos új funkció jelent meg, sok alkalmazás és beállítás módosult, megjelent a több asztal használatának lehetősége, ismét van Start menü, és a kezelés szempontjából is szokni kell az új rendszert. Az ingyenes frissítési lehetőségnek köszönhetően a Windows 10 valószínűleg igen elterjedt operációs rendszer lesz, így nem árt tehát mélyrehatóbban is megismerni a rendszer lehetőségeit, funkcióit.
E könyv segítségével megismerheti a tisztelt olvasó a Windows 10 kezelését. Olvasása során a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve, a rendszerhez tartozó programok használatán át, a különböző beállítási lehetőségekig sok mindent megtanulhat. A közérthető nyelvezet miatt bátran ajánljuk akár kezdőknek is, de hasznos lehet azok számára is, akik a rendszer beállításaival, finomhangolásával szeretnének foglalkozni. A könyv első fejezete áttekintést nyújt az alapismeretekről, így a kezdők számára is érthetővé válnak a később tárgyaltak. Akinek viszont már nem újdonság a számítógép kezelése, az ezt a fejezetet nyugodtan átugorhatja, bár a Windows 10 azért tartogat meglepetéseket az öreg rókáknak is. Mivel a könyv a Windows 10 kezelése kapcsán részletesen tartalmazza a Windows alatti fájlkezelést, egyes Internetes szolgáltatásokat, számos Windowsos program használatát, valamint a Windows beállításait is, így akár az ECDL vizsgához való felkészülésben is hasznos segédeszköz lehet. A könyvvel egy középutat szeretnénk mutatni a kezdőknek szóló anyag és a teljesen kirészletezett, minden apró részletre kiterjedő referencia közt. Azoknak ajánljuk tehát, akik többet kívánnak tudni az alapvető kezeléshez szükséges tudnivalóknál, de nem ez a szakmájuk, így bár mélységében érdeklődnek a lehetőségek iránt, de nem akarnak rendszerprogramozókká válni. A könyv kitér a nem hétköznapi tevékenységekre is, így bár a könyv nem egy teljes referencia, mégis átfogó képet ad az átlagosnál mélyebb ismeretekről is. Jelen könyvben megtalálható mind a sima Windows 10, mind pedig a Professional változat komponenseinek leírása is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Windows 10 mindenkinek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Windows 10 mindenkinek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  340
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  422 gr
  ISBN:
  9786155477218
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2659017 / 1153905  TAGS:
  Online Windows 10 mindenkinek ebook, könyvet Windows 10 mindenkinek FB2, Download Windows 10 mindenkinek PDF , Download Windows 10 mindenkinek MOBI, Online Windows 10 mindenkinek könyvet, ingyenes letöltések Windows 10 mindenkinek IPhone, Online könyvet Windows 10 mindenkinek PDF, ingyenes Windows 10 mindenkinek DJVU, ingyenes letöltések Windows 10 mindenkinek TXT, letöltések Windows 10 mindenkinek RTF, Online Windows 10 mindenkinek FB2 , e-könyvet Windows 10 mindenkinek letöltések TXT, ingyenes Windows 10 mindenkinek letöltések könyvet, e-könyvet Windows 10 mindenkinek download MOBI, letöltések Windows 10 mindenkinek IPad, olvas Windows 10 mindenkinek MOBI, olvas Windows 10 mindenkinek DOC, ingyenes Windows 10 mindenkinek AWZ, Download e-könyvet Windows 10 mindenkinek iPad , ingyenes Windows 10 mindenkinek DJVU, Download Windows 10 mindenkinek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Windows 10 mindenkinek DVD, olvas Windows 10 mindenkinek TXT, Book Windows 10 mindenkinek letöltések DJVU, Windows 10 mindenkinek letöltések könyvet ingyenes, Windows 10 mindenkinek letöltések könyvet pdf ingyenes, Windows 10 mindenkinek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Windows 10 mindenkinek pdf ingyenes, Windows 10 mindenkinek letöltések könyvet epub ingyenes, Windows 10 mindenkinek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply