Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


A Windows 8 jelentős változást jelent kezelés tekintetében a korábbi verziókhoz képest. Ami immár sok-sok éve megszokott volt, azt leváltotta egy teljesen más kezelésmód. Talán az a legpraktikusabb, ha megpróbálunk sok mindent elfelejteni, amit eddig természetesnek vettünk, majd új alapokra helyezni a tudásunkat.
E könyv segítségével megismerheti a tisztelt olvasó a Windows 8 és 8.1 operációs rendszerek kezelését. Olvasása során a legalapvetőbb tudnivalóktól kezdve, a rendszerhez tartozó programok használatán át, a különböző beállítási lehetőségekig sok mindent megtanulhat. A közérthető nyelvezet miatt bátran ajánljuk akár kezdőknek is, de hasznos lehet azok számára is, akik a rendszer beállításaival, finomhangolásával szeretnének foglalkozni. A könyv első fejezete áttekintést nyújt az alapismeretekről, így a kezdők számára is érthetővé válnak a később tárgyaltak. Mivel a könyv nem csupán a Windows 8 kezelésével foglalkozik, hanem részletesen tartalmazza a Windows alatti fájlkezelést, egyes internetes szolgáltatásokat, számos Windowsos program használatát, valamint a Windows beállításait is, így akár az ECDL vizsgához való felkészülésben is hasznos segédeszköz lehet. A könyvvel egy középutat szeretnénk mutatni a kezdőknek szóló anyag és a minden apró részletre kiterjedő lexikon közt. Azoknak ajánljuk tehát, akik többet kívánnak tudni az alapvető kezeléshez szükséges tudnivalóknál, de nem ez a szakmájuk, így bár mélységében érdeklődnek a lehetőségek iránt, de nem akarnak rendszerprogramozókká válni. A könyv kitér a nem hétköznapi tevékenységekre is, így bár a könyv nem egy teljes referencia, mégis átfogó képet ad az átlagosnál mélyebb ismeretekről is.A Könyv Magyarul!


Letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  372
  Borító:
  RAGASZTOTT
  Súly:
  460 gr
  ISBN:
  9789639425828
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2013
  Árukód:
  2465553 / 1094933
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online Windows 8 és 8.1 mindenkinek ebook, könyvet Windows 8 és 8.1 mindenkinek FB2, Download Windows 8 és 8.1 mindenkinek PDF , Download Windows 8 és 8.1 mindenkinek MOBI, Online Windows 8 és 8.1 mindenkinek könyvet, ingyenes letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek IPhone, Online könyvet Windows 8 és 8.1 mindenkinek PDF, ingyenes Windows 8 és 8.1 mindenkinek DJVU, ingyenes letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek TXT, letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek RTF, Online Windows 8 és 8.1 mindenkinek FB2 , e-könyvet Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltések TXT, ingyenes Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltések könyvet, e-könyvet Windows 8 és 8.1 mindenkinek download MOBI, letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek IPad, olvas Windows 8 és 8.1 mindenkinek MOBI, olvas Windows 8 és 8.1 mindenkinek DOC, ingyenes Windows 8 és 8.1 mindenkinek AWZ, Download e-könyvet Windows 8 és 8.1 mindenkinek iPad , ingyenes Windows 8 és 8.1 mindenkinek DJVU, Download Windows 8 és 8.1 mindenkinek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Windows 8 és 8.1 mindenkinek DVD, olvas Windows 8 és 8.1 mindenkinek TXT, Book Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltések DJVU, Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltések könyvet ingyenes, Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltések könyvet pdf ingyenes, Windows 8 és 8.1 mindenkinek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Windows 8 és 8.1 mindenkinek pdf ingyenes, Windows 8 és 8.1 mindenkinek letöltések könyvet epub ingyenes, Windows 8 és 8.1 mindenkinek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply