Windows Phone-receptek letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


Részletes példák és gyors áttekintések segítik a folyamat minden lépését, így a Windows Phone-receptek teljes körű támogatást biztosítanak az első osztályú Windows Phone-alkalmazások fejlesztéséhez. A könyv a problémamegoldás jól bevált megközelítését alkalmazza. Először azonosítja a problémát. Ezt követi a megoldás részletes magyarázata, ezt pedig kidolgozott, az adott szolgáltatást működés közben bemutató példa egészíti ki. A Windows Phone-receptek példái bepillantást engednek a fejlett felhasználói felület titkaiba, megmutatják az adattárolás részleteit, a felhőalapú szolgáltatások integrálását, a média- és helymeghatározási szolgáltatások hozzáadását, valamint együttműködnek a Silverlight- és az Expression Blend-technológiákkal. Elsajátítható belőlük az érzékelők, például a kamera, a GPS és a gyorsulásmérő használata, ebből következően rendkívül fejlett alkalmazások elkészítése, és ezen túlmenően az XNA Framework és a Silverlight Windows Phone Toolkit gesztuskönyvtárának segítségével az alkalmazásokkal való együttműködés újabb lehetőségei előtt nyílik meg az út. A Windows Phone-receptekkel a következő témaköröket sajátíthatja el: A Windows Phone-alkalmazások tervezése, fejlesztése, tesztelése és terjesztése; A Silverlight és az Expression Blend segítségével impozáns felhasználói felületek készítése; Elszigetelt tárolóeszközök, LINQ- és XML-sorosítás használata az eszközök adataival való együttműködéskor; Az alkalmazások kiterjesztése a felhőbe a push értesítések és a webalapú szolgáltatások segítségével; Az alkalmazások kereskedelmi értékesítése a Windows Phone Marketplace révén. A gyakorlott .NET- és Windows Mobile-fejlesztők hamar felfedezhetik, hogy ez a könyv kimondottan nekik szól. A más szakterületekről, például az iOS-fejlesztés területéről a Windows Phone-programozás felé forduló fejlesztők egyaránt felbecsülhetetlen értékűnek találják majd a könyv gyors referenciaformátumát. Készítsen professzionális Windows Phone-alkalmazásokat a Windows Phone-receptek segítségével!A Könyv Magyarul!


Letöltések Windows Phone-receptek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések Windows Phone-receptek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  554
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  920 gr
  ISBN:
  9789639863262
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2229363 / 1083870
  Translator:


  TAGS:
  Online Windows Phone-receptek ebook, könyvet Windows Phone-receptek FB2, Download Windows Phone-receptek PDF , Download Windows Phone-receptek MOBI, Online Windows Phone-receptek könyvet, ingyenes letöltések Windows Phone-receptek IPhone, Online könyvet Windows Phone-receptek PDF, ingyenes Windows Phone-receptek DJVU, ingyenes letöltések Windows Phone-receptek TXT, letöltések Windows Phone-receptek RTF, Online Windows Phone-receptek FB2 , e-könyvet Windows Phone-receptek letöltések TXT, ingyenes Windows Phone-receptek letöltések könyvet, e-könyvet Windows Phone-receptek download MOBI, letöltések Windows Phone-receptek IPad, olvas Windows Phone-receptek MOBI, olvas Windows Phone-receptek DOC, ingyenes Windows Phone-receptek AWZ, Download e-könyvet Windows Phone-receptek iPad , ingyenes Windows Phone-receptek DJVU, Download Windows Phone-receptek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Windows Phone-receptek DVD, olvas Windows Phone-receptek TXT, Book Windows Phone-receptek letöltések DJVU, Windows Phone-receptek letöltések könyvet ingyenes, Windows Phone-receptek letöltések könyvet pdf ingyenes, Windows Phone-receptek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Windows Phone-receptek pdf ingyenes, Windows Phone-receptek letöltések könyvet epub ingyenes, Windows Phone-receptek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply