Zoknihossz letöltés (Olvassa online.Download) ingyenes könyv PDF, ePub, Kindle


,,Higgy önmagadban és megváltozol, higgy a saját csodádban, és mások is hinni fognak neked!" – évtizedek óta ez az én alapmottóm, és ilyen egyszerű a változtatás formulája is – feltéve, hogy van Önökben igény a jobbításra. A legfontosabb, hogy nézzék a világot a többiek szemével is, fordítsák meg a félelmet, és nyerjenek belőle parancsot a változáshoz, erőt a megoldáshoz. ,,Nem fogod megoldani, nem tudsz olyanná válni, nem vagy rá képes" – üzenjük gyakran problémaközpontunknak, ahelyett, hogy egy nagy levegőt véve kilépnénk a félelemzónánkból és megpróbálnánk győztesként látni és kezelni a pillanatot és vele az egész életet.  A Zoknihossz nem egy minden bajt orvosló csodakönyv. Még csak nem is azok olvasmánya, akik mindig a csodára várnak, anélkül, hogy tenniük kellene érte valamit. Nem trendkövető, és az üres sznobizmust sem támogatja. Nem objektív igazságokat prédikál, hanem nagyon is szubjektív véleményt fogalmaz meg az élet általam fontosnak tartott dolgairól. Irányt mutat, anélkül, hogy az egyetlen lehetséges irányt prédikálná. A Zoknihossz olyan, mint én. Nem hibátlan, hanem útkereső. Ezt a könyvet a gondolkodó, kíváncsi urak kézikönyvének szántam – azzal a nem titkolt vággyal, hogy sok hölgy is olvasni fogja, hiszen jó pár fejezet nekik és róluk is szól. Összességében tehát azoknak való, akik a világgal és a magánéletükkel kapcsolatban is tele vannak bizonytalansággal és megválaszolatlan kérdésekkel. Ezért azzal, aki a kezébe veszi ezt az írást, már a kezdetekkor szeretnék egy megállapodást kötni: tegye félre az előítéleteit, ha vannak és fogadja el a segítő kezet. Cserébe ígérem, hogy nem jár rosszul a stílusról, divatról, emberi kapcsolatokról, pénzről, nőkről, ármányról és szerelemről – más szóval az életről szóló közös utazásunk során. A többi – az öltözködés apró trükkjei, hűség-féltékenység, a párkapcsolatok legfontosabb szabályai – és rengeteg egyéb, tabu nélkül kezelt téma pár fejezettel később úgyis megtalálható lesz itt. Feltéve, hogy az olvasó nem csak szaftos sztorik vagy bulváros leleplezések miatt vette kezébe ezt a könyvet, hanem mert valódi igénye van arra, hogy maga is stílusosan éljen. Elfogadó, szerethető és – ahogy nagyapám mondaná – a pokolban is úr legyen.



A Könyv Magyarul!


Letöltések Zoknihossz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések Zoknihossz ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  ISBN:
  9789630991124
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2017
  Árukód:
  2711627 / 8135633
  Belelapozás:
  Formátum:
  EPUB
  MOBI
 • Megosztás




  TAGS:
  Online Zoknihossz ebook, könyvet Zoknihossz FB2, Download Zoknihossz PDF , Download Zoknihossz MOBI, Online Zoknihossz könyvet, ingyenes letöltések Zoknihossz IPhone, Online könyvet Zoknihossz PDF, ingyenes Zoknihossz DJVU, ingyenes letöltések Zoknihossz TXT, letöltések Zoknihossz RTF, Online Zoknihossz FB2 , e-könyvet Zoknihossz letöltések TXT, ingyenes Zoknihossz letöltések könyvet, e-könyvet Zoknihossz download MOBI, letöltések Zoknihossz IPad, olvas Zoknihossz MOBI, olvas Zoknihossz DOC, ingyenes Zoknihossz AWZ, Download e-könyvet Zoknihossz iPad , ingyenes Zoknihossz DJVU, Download Zoknihossz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések Zoknihossz DVD, olvas Zoknihossz TXT, Book Zoknihossz letöltések DJVU, Zoknihossz letöltések könyvet ingyenes, Zoknihossz letöltések könyvet pdf ingyenes, Zoknihossz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet Zoknihossz pdf ingyenes, Zoknihossz letöltések könyvet epub ingyenes, Zoknihossz ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply